Αρχική -> Ερωτήσεις & Απαντήσεις

Ερωτήσεις & Απαντήσεις

Ερωτήσεις & Απαντήσεις

Πως μπορώ να κάνω login;

Συμπληρώνετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό στην αρχική σελίδα και κάνετε κλικ στο μπλε >.


Πως μπορώ να αποκτήσω όνομα χρήστη και κωδικό;

Κάνετε κλικ στο ‘Εγγραφή’ στην αρχική σελίδα και συμπληρώνετε όλα τα υποχρεωτικά πεδία που θα σας ζητηθούν και πατήστε το κουμπί ‘Καταχώριση’. Αφού επεξεργασθούν τα στοιχεία σας θα ειδοποιηθείτε μέσω e-mail για την ενεργοποίηση του λογαριασμού σας.

 
Πως μπορώ να επεξεργασθώ ή να αλλάξω τα στοιχεία μου;

Θα πρέπει να στείλετε e-mail στο support@stamelectronics.com


Πως μπορώ να διαγράψω το λογαριασμό μου;

Θα πρέπει να στείλετε e-mail στο info@stamelectronics.com


Μπορώ να έχω πάνω από ένα λογαριασμό;

Μπορείτε να έχετε όσους λογαριασμούς επιθυμείτε αρκεί το ΑΦΜ που θα καταχωρήσετε να είναι υπαρκτό και να αντιπροσώπευε τα πραγματικά στοιχεία έκδοσης του τιμολογίου.


Ποιοι είναι οι τρόποι πληρωμής;

Αντικαταβολή: Με την παραλαβή των προϊόντων που έχετε παραγγείλει εξοφλείτε το οφειλόμενο ποσό στον συνεργάτη που θα σας φέρει την παραγγελία.
Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό: Αφού έχετε συνεννοηθεί μαζί μας για το ακριβές ποσό που θα περιλαμβάνει και τα έξοδα αποστολής, εξοφλείτε την οφειλή σας στους λογαριασμούς της SΤΑΜ Electronics & ΣΙΑ Ε.E. στις τράπεζες EuroBank, ALPHA, Πειραιώς, Εθνική.
Μετά την κατάθεση χρημάτων παρακαλούμε επικοινωνήστε με τηλεφωνικά ή μεσο FAXείτε μέσω email: info@stamelectronics.com


Πως μπορώ να παραγγείλω online;

Προς το παρών η επιλογή είναι απενεργοποιημένη θα είναι σύντομα διαθέσιμη.

 
Πότε θα εκτελεσθεί η παραγγελία μου;

Η παραγγελία σας θα καταχωρηθεί στο σύστημα μας αυτόματα και θα εκτελεσθεί, εάν εισαχθεί εώς τις 13.00 την ίδια μέρα, ειδάλλως την επόμενη εργάσιμη.


Κάποιο είδος ενώ το είχα παραγγείλει, δεν το παρέλαβα.

Αυτό σημαίνει ότι το συγκεκριμένο προϊόν δεν είναι αυτή τη στιγμή διαθέσιμο στην αποθήκη μας. Καταχωρείται ωστόσο με τη μέθοδο του ‘BackOrder’ και μόλις γίνει η παραλαβή του από τον προμηθευτή μας, θα σας το στείλουμε με την επόμενη παραγγελία σας. Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει άμεσα το συγκεκριμένο προϊόν, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας ενημερώσουμε για το πότε ακριβώς το περιμένουμε ή αν μπορούμε να σας προτείνουμε κάποιο εναλλακτικό.


Το συνολικό κόστος της παραγγελίας μου, είναι και το πληρωτέο ποσό;

Όχι, στο συνολικό πληρωτέο ποσό προστίθενται και τα έξοδα αποστολής, τα οποία ανάλογα με τη περιοχή και την ποσότητα της παραγγελίας διαφέρουν. Για περισσότερες λεπτομέρειες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τηλεφωνικό κέντρο.


Μπορώ να επιστρέψω κάποιο προϊόν;

Μπορείτε να επιστρέψετε προϊόντα που έχετε παραλάβει όταν:

Παραλάβατε άλλο προϊόν από αυτό που παραγγείλατε

Το προϊόν που παραλάβατε δεν είναι σύμφωνο με τις προδιαγραφές του

Κάνατε λάθος  στην παραγγελία σας

Απαιτείται επιδιόρθωση και παράλληλα καλύπτεται από την εγγύηση του κατασκευαστή

Στις δύο πρώτες περιπτώσεις δε επιβαρύνεστε με τα έξοδα αποστολής και η επιστροφή γίνεται μέσω του δικού μας συνεργάτη (ACS, Γενικής Ταχυδρομικής), ενώ στις δύο τελευταίες τα έξοδα αποστολής ανήκουν εξ’ ολοκλήρου σ’ εσάς. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η πρότερα επικοινωνία με το τεχνικό μας τμήμα

Ποια διαδικασία ακολουθείται σε περίπτωση που κάποιο προϊόν χρειάζεται επισκευή;

Εάν το συγκεκριμένο προϊόν καλύπτεται από την εγγύηση του κατασκευαστή, με τη παραλαβή, το τεχνικό τμήμα αναλαμβάνει την επιδιόρθωσή του. Σε περίπτωση που δεν υφίσταται δυνατή η επισκευή του, τότε ή σας στέλνουμε ακριβώς το ίδιο προϊόν καινούργιο ή πιστώνεται ο λογαριασμός σας με την αξία του προϊόντος.

Σε περίπτωση που δεν καλύπτεται από την εγγύηση υπάρχει επιβάρυνση με το αντίστοιχο κόστος επισκευής.


Οι τιμές που βλέπω είναι χονδρικής ή λιανικής; Συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 23% ή 16% κατά περίπτωση;

 Οι τιμές που βλέπετε είναι οι προτεινόμενες λιανικής και συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.. Με την ολοκλήρωση της θα υπολογιστεί αυτόματα η έκπτωση σας βάση της τιμολογιακής πολιτικής της εταιρίας μας. Για μεγάλες ποσότητες όπου ενδιαφέρεστε για προσφορά, παρακαλώ στείλτε email στο sales@stamelectronics.comή επικοινωνήστε με το τηλεφωνικό κέντρο.


Πως κάνω αναζήτηση ένα συγκεκριμένο είδος;

Στο πεδίο ‘Αναζήτηση Προϊόντων’ γράφετε τη λέξη κλειδί ή το όνομα του προϊόντος που ψάχνετε, ή ακόμη και τον κωδικό του εφόσον τον γνωρίζετε, και κάνετε κλικ στο ">". Εάν θέλετε να κάνετε αναζήτηση σε μία συγκεκριμένη κατηγορία, απλά διαλέξτε την κατηγορία που θέλετε από το μενού που βρίσκεται ακριβώς από κάτω. Τέλος σας δίνεται η δυνατότητα να αναζητήσετε κάποιο είδος χρησιμοποιώντας διαφορετικά κριτήρια. Σε αυτή τη περίπτωση κάνετε κλικ στη ‘Σύνθετη Αναζήτηση’ και συμπληρώνετε τα αντίστοιχα πεδία ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.


Είμαι ιδιώτης και θέλω να προμηθευτώ κάποιο από τα προϊόντα σας. Τι μπορώ να κάνω;

Μπορείτε να μας στείλετε ένα email με τις ακόλουθες πληροφορίες:

πόλη και περιοχή στην οποία βρίσκεστε

ποιο προϊόν σας ενδιαφέρει

και θα σας υποδείξουμε το κοντινότερο κατάστημα - συνεργάτη μας απ' όπου μπορείτε να το προμηθευτείτε.